Geld lenen zonder screening

Wil jij graag lenen ondanks een BKR registratie? Geld lenen zonder screening is mogelijk. Lees hier hoe jij een BKR toetsing kunt omzeilen.

Geld lenen zonder screening

Aangezien tegenwoordig veel mensen een BKR registratie hebben opgelopen zijn veel mensen op zoek naar alternatieve methoden om te lenen, waarbij van een BKR toetsing geen sprake is. In dit artikel focussen we ons op alternatieve kredietverstrekkers, waarbij van een screening of BKR toetsing geen sprake is. Ook voor jou is het mogelijk om dit snel te regelen. Lees verder over alternatieve kredietverstrekker.

Geld lenen zonder screening is mogelijk

Hoe kan het dat geld lenen zonder screening tegenwoordig mogelijk is? De reden is simpel: een BKR check is nooit verplicht, aangezien deze niet in de wettelijke voorwaarden voor krediet is opgenomen. Voor kredietverstrekkers is de reden dat BKR toetsingen achterwege worden gelaten met name omdat zij leningen toegankelijk willen houden en opties willen creëren voor degenen die in het verleden een BKR registratie hebben opgelopen. Zo hanteren de meeste online kredietverstrekkers enkel de minimale voorwaarden en zijn aanvullende regelingen overbodig. Wel heb jij uiteraard altijd te maken met de wettelijke voorwaarden voor krediet, deze zijn voor iedere lening verplicht.

Hoe werkt geld lenen zonder screening?

Het lenen van geld zonder screening, betekent dat je kiest voor een kredietverstrekker die mildere voorwaarden hanteert. De reden hiervoor is vaak dat de aanbieder in kwestie enkel leningen van kleine bedragen verstrekt, waar minder risico’s mee gemoeid zijn. Dit verklaart dus waarom er niet per se extra risico’s zijn verbonden aan het afsluiten van een online lening en dit dus vanaf nu ook voor jou haalbaar is. Wel moet je uiteraard altijd zorgen dat jij goed op de hoogte bent van de gestelde voorwaarden.

Aandachtspunten bij geld lenen zonder screening

Om te zorgen dat jij veilig leent en geen extra risico’s loopt door te kiezen voor een lening zonder screening, is het van belang de volgende aandachtspunten in de gaten te houden.

Ten eerste is het van belang nooit te lenen indien jij denkt dat jij niet aan de voorwaarden van de aanbieder kunt voldoen. Lees deze dus goed door en wees eerlijk tegen jezelf over wat wel en niet haalbaar is.

Check daarnaast altijd de aanbieder. Is deze officieel als bedrijf geregistreerd bij de Kamer van Koophandel? Controleer goed welke voorwaarden er van toepassing zijn, in hoeverre deze verschillen of overeenkomen met de voorwaarden van andere kredietverstrekkers en of er eventuele addertjes onder het gras zijn. Tevens kan het helpen om ervaringen van anderen met een specifieke lening of lening aanbieder te bekijken.

Tot slot, leen nooit meer dan nodig en zorg dat je altijd zeker bent dat jij het geleende geld weer op tijd beschikbaar kunt hebben. Zo neem je nooit onnodige risico’s op hoge kosten en andere vervelende verrassingen.

Direct geld lenen zonder screening

Kortom, zolang jij bovenstaande punten in de gaten houdt is lenen voor jou gemakkelijker dan ooit. Om direct een lening af te sluiten hoef je namelijk niet de deur uit, maar regel jij in een aantal gemakkelijke stappen direct een lening via internet. Kredietcontroles en papierwerk blijven dan meestal gewoon achterwege!