Geld lenen met bijstandsuitkering en BKR

Geld lenen met bijstandsuitkering en BKR; het kan! In 5 minuutjes doe je een aanvraag OOK met uitkering en BKR registraties! Geld lenen zonder loonstroken en BKR kan, dankzij een revolutionaire nieuwe lening.

Geld lenen met bijstandsuitkering en BKR

Een bijstandsuitkering is geen vetpot! Logisch dat je dan op zoek bent naar wat extra financiële ruimte. De hoogte van je bijstandsuitkering is afhankelijk van de bijstandsnormen en van je inkomen.

Afhankelijk van je leeftijd & je gezinssituatie kan je tussen de 217 en 1322 euro per maand ontvangen als je in de bijstand zit.

Het is duidelijk dat de bijstand geen vetpot is. Met een paar honderd euro per maand rondkomen is een flinke uitdaging. Het is vooral een uitdaging als je rond moet komen met een bijstandsuitkering terwijl er dan ineens een onverwachte rekening verschijnt. Een kapotte wasmachine of koelkast, een incassobureau op je stoep, een verkeersboete: allemaal nare dingen die nooit “op afspraak” komen.

Het wordt nog een stukje uitdagender als je dan een BKR registratie hebt. Hiermee wordt het namelijk behoorlijk moeilijk om bij de bank aan te kloppen voor een lening. Zoals je bekend is voert de bank altijd een BKR toetsing uit bij elke kredietaanvraag. Met een bijstandsuitkering is het al vrijwel onmogelijk om een lening te krijgen, omdat banken graag willen dat je een inkomen hebt uit werk. Heb je daarboven op ook nog eens een negatieve BKR codering, dan is je zoektocht om naar geld te komen via een bank volstrekt kansloos. Waar je WEL kansen heb is internet.

Geld lenen met bijstandsuitkering en BKR: via internet heb je aanzienlijk meer kans dan via de bank

Zoals net vermeld zullen banken je weinig gunnen als je een kredietaanvraag indient met een bijstandsuitkering EN een negatief BKR. Banken zijn niet de enige bedrijven die leningen aanbieden. Sinds recentelijk zijn er nieuwe websites ontstaan van nieuwe online kredietverleners. Zij hebben zich gespecialiseerd in het verstrekken van leningen voor zoveel mogelijk mensen. Dat betekent dat een enkele aanbieder ook kijkt naar de lening aanvraag afkomstig van iemand zoals jij met een bijstandsuitkering en BKR.

Geld lenen met bijstandsuitkering en BKR kan via garantstelling

Wat is de reden dat een bedrijf dat leningen aanbiedt dat ook doet aan mensen die een bijstandsuitkering hebben en een negatieve BKR registratie? De reden is dat je met bijstandsuitkering en slechte BKR registratie alsnog een goede lener zou kunnen zijn. Een BKR registratie wil niet zeggen dat je voor eeuwig een slechte betaler bent. Sterker nog, een vermelding bij het BKR verdwijnt automatisch na 5 jaar (ervan uitgaande dat je in de tussentijd geen verdere betalingsachterstanden oploopt). Als jij niet 5 jaar de tijd hebt, dan wil je nu direct geld lenen. Bij speciale online kredietverleners kan dit, omdat zij werken met lenen met borg. Wat je daarbij moet doen, is iemand vragen om borg te staan voor je lening. Vraag een familielid of vriend(in) die een inkomen heeft of hij (of zij) garant wil staan als jij de lening aangaat. Je kunt bij de online kredietverstrekker hierover informeren, deze adviseert je graag hoe je dit het beste kunt aanpakken!

Ja ik wil graag NU een lening met bijstandsuitkering en BKR: zoek nu een goede aanbieder!